Koiramme

n. Undeniabull GlowingLight

s. 12.2.2016
i. AU CH AU MVA Bulroarus Mischief Maker
e. Llexus Quattro Crystal

"Liisa" on ensimmäinen bullterrierimme. Luonteeltaan Liisa on joustava, leikkisä sekä itsevarma. Liisa pärjäsi näyttelyissä pennusta asti, mikä sytytti myös itsessäni pitkästä aikaa näyttelyinnostuksen. Tänä päivänä lauman vanhimpana narttuna on oikeudenmukainen johtajanarttu. Terveyssyistä Liisa viettää nykyään lokoisia "eläkeläispäiviä" parhaan ystävänsä Turbon kanssa.

n. Llexus Quattro Wigglytuff

s. 23.10.2016
i. Black Onyx Solo Magnifica
e. EST J CH LTU JCH TLNJW14
Llexus Quattro Cherry Chick

"Lillero" saapui Suomeen Virosta 14 viikon iässä. Lillero kotiutui nopeasti Liisan koirakaveriksi. Nämä neitokaiset tulivat alusta asti hyvin juttuun, Liisa jopa "imetti" Lilleroa ensimmäiset kuukaudet.

Lillero niitti myös mukavasti mainetta näyttelyissä, ollen mm. 2017 Bullterriereiden päänäyttelyn paras pentu. Ennen ensimmäistä pentuetta Lillero kävi vielä nappaamassa ensimmäisen sertinsä.

n. Axtom Terra Noora

s. 13.4.2019
i. Teirwgwyn White Chaos
e. Moonflower Juno

"Nelli" saapui Suomeen sattuman kautta meidän perheeseen. Perheemme tytär otti Nellin heti omakseen. Nellin harrastuksiin kuuluvat pelloilla ja metsissä samoilu, sekä kesäisin uiminen. Nelli on luonteeltaan todella sympaattinen, bullimaisen "yksinkertainen" -valloittava ja hauska tyttö. Nelli on tähän mennessä treenannut pentunäyttelyissä. Odotukset neidin suhteen ovat korkealla. Aika näyttää...

n. Willinluonnon Bettyboo

s. 10.6.2019
i. JV-18 BALTV-19 V-19
Essential Element Timar
e. Llexus Quattro Wigglytuff

"Pepsi" jäi kotiin B-pentueesta. Pepsin alku ei ollut helppo. Kennelin isäntä syötti Pepsiä 3 tunnin välein pipetillä, kunnes tuli aika, kun siirryttiin kiinteään ruokaan. Silloin alkoi Pepsin kasvutarina. Pepsukka pesi veljensä mennen tullen ruokakipolla tai sitten muuten vain leikkikehässä. Myöhemmin Pepsi teki myös keikkaa ns. kaverikoirana kehitysvammaisten keskuudessa.

Pepsi on luonteeltaan iloinen ja vikkelä. Perinyt emältään tietynlaisen terävyyden, vaikka ei paha olekaan kenellekään. Jos Portaan kylässä joskus kaikuu koiran haukku, niin se on meidän Pepsi.


n. Ostrova Man Elf-Queen

s. 3.1.2018
i. CH PL, J CH LT Wolfgang Eos Tanagros
e. Coming for Andrea Ostrova Man

"Essi" saapui Tsekeistä Puolan kautta Suomeen. Essi oli tuossa vaiheessa kennelimme tuleva, lupaava siitosnarttu. Tämän mimmin kohdalla vain asiat meni niin, ettei se naislaumassa sopeutunut arvojärjestyksessä kohtaloonsa, vaan pikkuneiti jouduttiin sijoittamaan. Onneksi Essi löysi itselleen täydellisen perheen, jonka kanssa yhteistyö on sujunut vaivattomasti.

Essi on erittäin aktiivinen ja energinen narttu, jonka harrastuksiin kuuluvat pienten ihmislasten kanssa peuhaaminen, pulkan veto talvella ja tuo Essi jopa polttopuut metsästä. Tässä mimmissä energiaa löytyy!

u. Willinluonnon Bumba

s. 10.6.2019
i. JV-18 BALTV-19 V-19
Essential Element Timar
e. Llexus Quattro Wigglytuff

"Mauno" löysi loistavan sijoituskodin. Alusta asti Maunon rakenne, luonne ja solid brindle -väri ottivat kasvattajan silmään. Urospennun kehitystä seuraillessa päädyimme jättämään urokseen jalostusoikeuden.

Tähän mennessä Mauno on päässyt osallistumaan näyttelykarkeloihin aktiivisen sijoitusperheensä ansiosta ja jopa pärjännyt todella hienosti. Lähitulevaisuus näyttää millainen herrasmies Maunosta kehittyy.


u. Quality Control

s. 24.10.2014

"Turbo" on perheemme vanha herra, 85 kg tanskandoggi uros. Turbo rakastaa bullinarttuja ja leikittää pennut. Päivät kuluvat Liisan kanssa hengaillessa, joko aurinkoa ottaen tai sohvalla pötkötellen. Myös pitkät metsälenkit kuuluvat välillä päiväohjelmaan.