Meistä

Kasvatustoiminnan takana

Näyttelyssä W. Bamsen kanssa.

Undeniabull GlowingLight

Keski-ikäiseen perheeseemme kuuluvat minä, kennelnimen omistaja Mari Rönkkö sekä aviopuolisoni Pasi Rönkkö. Osallistumme molemmat sekä kasvatus- että muuhun koiratoimintaan aktiivisesti. Perheeseemme kuuluvat lisäksi lähes täysi-ikäiset lapset, jotka myöskin omalla panostuksellaan ovat mukana kenneltoiminnassa.

Vuosikymmenien koiraharrastustausta

Kennelnimi Willinluonnon myönnettiin vuonna 1999, jolloin rotuna oli näyttelylinjainen Saksanpaimenkoira. Harrastin lähes 20 vuoden ajan koirieni kanssa aktiivisesti näyttelytoimintaa ja lähes kaikkia palveluskoiralajeja.

Rakkautta ensisilmäyksellä

Tuli aika, jolloin päädyin vaihtamaan koiraystäväni rotua. Näin Turussa farmarin takaluukussa ison, valkoisen bullterrieri uroksen. Sanotaan, että rotu jakaa ulkonäöllään ihmiset kahtia -minä ihastuin! Selvitin rodun taustoja ja olin myyty.

Ensimmäinen Bullterrieri Undeniabull GlowingLight muutti perheeseemme vuonna 2016. Rotu vei mennessään omalaatuisuudellaan. Kasvatettavana rotuna bullterrieri on haastava, mutta toisaalta taas koiraystävänä täysin verraton tapaus. Rotu itsessään saa omistajan (yleensä) iloiseksi ja onnelliseksi, mutta "peruskoiraa" ei bullista koskaan tule saamaan.

Mari Rönkkö